onsdag 9 november 2011

Aktivitet lite överallt!

Nu händer det lite allt möjligt lite överallt på bygget! Sovrummen är färdigtapetserade, det som skulle målas är gjort, parkett i alla rum är lagd, carporten snart klädd på insidan (ska vi måla till våren) mm. mm.
Kakel och klinker närmar sig i badrummen, köket, hallen och tvättstugan. Snart installeras kaminen och alldeles snart kommer kök och badrumsinredning! Vitvaror närmar sig också!

Vi var uppe och hälsade på igår och vi har bara gott att säga om våra byggare - duktiga och noggranna är dom!!
Huset kommer nog att bli färdigt lite tidigare än vad som sades från början enl. vår byggansvarige men besiktningen är satt till 16 december och går nog inte att ändra eftersom besiktningsmannen är fullbokad. Känns ganska ok även om vi längtar efter att få nycklarna i handen!
Nu måste vi se till att boka flyttbil - hoppas dom kan i vecka 52!
Om allt går som det skall har vi 1 dryg vecka på oss efter att vi fått nycklarna till att sätta upp t.ex. rullgardiner och köra några lass själva innan stora flyttlasset kommer.

Belysningen är ännu inte riktigt färdiginköpt men några lampor till har vi köpt.



Dessa, Osram Duolux Rondel, blir vår takbelysning i badrummen. Enkla och diskreta.




Väggbelysning på de höga väggarna i vardagsrummet - lyser uppåt.
De är från Philips Ledino-serie och också mycket enkla och diskreta. Det är ju LED-lampor så man kan unna sig att ha dem tända.
Vi hittade betydligt bättre priser på dessa hos en handlare i Finland så vi skickade efter därifrån.










Kom på att vi ju kan behöva en postlåda också!
Denna modell från MEFA blev det fast antracitgrå som huset.

2 kommentarer:

  1. Hej! Vad kul att allt går så fort och smidigt. Nu är det inte långt kvar till inflytt, spännande :) Ser fram emot att få se mer bilder på insidan av huset!! Trevlig kväll. Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Vilken spännande tid ni har framför er nu! Huset blir ju som en julklapp för er! Här håller vi på för fullt med att få klart Lillans rum och jag får ett eget arbetsrum! Längtar efter att plocka fram julen nu, speciell känsla med första julen i huset!
    Må så gott!
    Kram Susanne

    SvaraRadera