söndag 13 november 2011

Färdigtapetserat, nästan i allafall!

Har ju inte visat våra 3 sovrum som nu är färdigtapetserade! Jättesvårt att fota tapeter och göra dom rättvisa men jag har i allafall försökt så ni kan se lite av hur det ser ut.


Här är lite av vårt sovrum. Vi ville ha ljusa och lite diskreta tapeter men att det ändå var något som bröt av så det fick bli en fondvägg där inne.
Tapeterna är från Eco-tapeter.







Här är vårt arbetsrum/kontor som också har fått en ljus diskret tapet med lite mönster i från Eco.











Här är målaren nästan klar med det tredje sovrummet. En grårandig tapet från Boråstapeter valde vi till detta rum.









Det som nu är kvar att tapetsera är fonden som skall upp på väggen på baksidan av köket in mot vardagsrummet. Denna väntar man med för att inte riskera att stöta emot när diverse skall bäras in och förbi denna vägg.
Det som bl.a. skall bäras in är köket som kommer på torsdag fick vi veta när köksfirman ringde häromdagen.
Det som väntar nu i veckan är läggning/sättning av kakel o klinker. Hoppas i allafall att det görs nu för huset kommer att se totalt annorlunda ut inne när det är gjort - för att inte tala om hur det kommer att se ut när även köket är uppe! Ser fram emot att kunna fota och visa bilder då!
Nu springer tiden fort, besiktningen är ju satt till 16 december - måste se till att slå flyttfirman en signal i morgon och boka bil till vecka 52 och ska också slå kommunen en signal för att beställa soptunnor!

1 kommentar:

  1. Tjohoo.. 1 månad kvar!! :) För vår del går det lite saktare. Vi har ännu inte fått klart grävarbetet innan vintern, då marken har varit alldeles för blöt. Men än är inte snön här och hoppet finns kvar.

    Kul att få se tapeterna och att få följa er på vägen. Jag hoppas att du fortsätter blogga när bygget är klart, så vi får se inredningen också!

    Hoppas du får en fin början på veckan. Kram Helena

    SvaraRadera