torsdag 6 oktober 2011

Ledig dag!

Idag har jag en ledig dag från jobbet - en alldeles hel ledig dag! Rejält blåsigt och regnigt är det i Skåne idag - naturligtvis!
Min tanke med denna dagen var att slutligen komma fram till vad vi skall ha för tapeter i de tre sovrummen men så ser det inte ut att bli. Att det inte blir så är för att det inte är lönt att lägga tid på det så länge vi inte har fått besked om hur mycket målaren skall ha i prismellanskillnad om vi väljer andra tapeter än dom pappers sk. byggsjuan som ingår. Fick som hastigast ett muntligt besked på kostnad/rulle när det gäller Borosan och Decorama easy up tapeter. Kollade upp detta och det visade sig vara nästan det dubbla mot vad t.ex. Becker tar - som ju inte är dom billigaste! Undrar om priset jag fick av målaren beror på okunskap eller annat......?
Jag meddelade iallafall målaren om priserna som gäller ute i handeln och han skulle kolla upp och återkomma. Detta var för mer än 1 vecka sedan och det bara skjuts fram dag för dag - trist minst sagt! Blir alltså ingen tapetbestämmardag idag!

Just det här med att få fram priser har varit ett problem under hela byggprocessen - gäller alla, från Vimmerbyhus till olika hantverkare som är inblandade i vårt bygge.
Fortfarande vet vi inte vad våra val av kakel och klinker kommer att hamna på i mellanskillnad, vi vet inte vad elen slutar på, målarens övriga extraarbeten mm. Känns inte helt ok. att inte veta var vi hamnar i slutändan.




Vi var ju som sagt på IKEA igår och jag måste ju visa smarta torkställningen vi köpte till tvättstugan!




Antonius torkställning som är hopfällbar och har 38 meter lina totalt. Riktigt bra och riktigt bra pris, 179 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar