fredag 16 december 2011

Slutbesiktningen avklarad - vi har ett hus!

Igår hade vi slutbesiktningen! Det gick fint! Endast några mindre små anmärkningar fick våra duktiga byggare, BYGGENTREPRENADER I ÖRKELLJUNGA AB! Även besiktningsmannen berömde våra byggare som gjort ett så noggrannt och gediget arbete!
Vimmerbyhus fick den största anmärkningen, de hade tyckt att ingen ventilation behövdes i det vindsutrymme som finns ovanför största sovrummet och detta måste åtgärdas - TACK besiktningsmannen som genast upptäckte detta!

När allt är riktigt färdigt tänker jag försöka sammanfatta vår byggprocess - vad har varit bra och vad har varit mindre bra? nått vi kunde gjort annorlunda? Men detta återkommer jag med när vi har hunnit samla ihop oss!
Kan iallafall så här långt säga att vi tycker väääldigt mycket om vårt hus!! Och ÄNTLIGEN är vi grannar med SKOGEN - till våren ska vi njuta när bokarna slår ut och vitsipporna blommar!

Idag är det lite pyssel i "hyreshuset" med att se efter och plocka ihop det min snälle broder ska hjälpa oss att flytta när han kommer med lastbil imorgon.

3 kommentarer:

  1. Stort GRATTIS till er!!! Jag vill även sen en sammanfattning med bilder :) med en tidslinje ;) Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis!!! Nu börjar det roliga att inreda och göra huset till ert!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  3. Hallå nu tycker jag att du har legat lite på latsidan faster ;) Vi vill ju se lite bilder på hur det blev tillslut!

    Kram Östraby

    SvaraRadera