torsdag 29 december 2011

Grejer överallt o väääldigt trötta!

Nu är vi på plats i nya huset men känns knappt som om vi får plats för det är grejer överallt - precis överallt!! Vi har inte hunnit börja komma iordning alls för vi har haft fullt upp med att tömma klart och städa "hyreshuset". I morgon skall vi fixa klart det sista i det huset och sedan kan vi helt ägna oss åt det nya.
Vi har i allafall hunnit känna att vi tycker väldigt mycket om vårt nya hus och längtar verkligen efter att få komma iordning här och njuta!

Jag hade hoppats kunna visa bilder på hur slutresultatet blev men det är bara kartonger överallt så det är inte mycket idé att fota - blir ett par bilder dock.


Kisarna tar sin tillflykt till kartongerna - golvytan är som sagt minst sagt begränsad just  nu!


Inga kartonger i taket ;-) ...... så jag kan ju visa lamporna uppe i ena hörnan i tänd version!


Maskroslampan har kommit upp och lamellgardiner för ett av dom stora fönstren, minsann!


Idag var vi bara tvungna att testa att elda i kaminen! Härlig värme fick vi!


Trött och omtumlad Cazper har hittat sin korg i röran och slocknat!











Jag får återkomma med fler bilder när vi kommit lite mer i ordning! Fast just nu känns det liiite omöjligt att bringa ordning bland alla lådor överallt.....fast vi har ju fixat det förut, är nog bara jag som har glömt röran vi hade när vi flyttade in i huset vi byggde för 6 år sedan!

4 kommentarer:

  1. Hej! Jag hoppas du har haft en bra början på det nya året och att ni trivs bra i ert nya hus. Vilket jag är säker på att ni gör! Har ni fått bort alla flyttkartonger nu? Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Hej Susann, hoppas ni kommit tillrätta något sånär nu i nya huset. Ser verkligen jättefin och mysigt ut på bilder. Ett sånt hus kunde jag också tänka mig.
    Du får ha en bra dag och en god fortsättning på 2012.

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
  3. Tack för din kommentar! :-) Jag känner igen mig i mycket av det du också beskriver.

    Min sambo känner en familj som sysslar med sånt här i jobbet (egen firma), han har då utfört vissa saker åt dom plus en av deras anställda (som vi också lärt känna privat) och de lovade att hjälp oss tillbaka. Om inte med gratis arbetskraft så med reducerade priser. Men så bestäms inget och det är bara en massa obesvarade eller mindre givande telefonsamtal som äger rum. Eller missförstånd om vem som ska göra vad, och tiden bara går liksom.

    Tanken från början var att vi skulle betala för att få grundarbetet utfört och garageplattan gjord (med reducerade priser) och även då beställa marksten via dom, sen skulle vi själv med hjälp av den killen vi känner privat göra plattläggning och altanbygge. Vi får se hur det blir, jag skickade ett mejl till honom innan där jag rakt på sak sa att jag var trött på att det inte hände något, sen ringde han upp min sambo och så bestämdes det att vi nu efter jobbet ska köra in om till honom och gå igenom allt (det krävs en kvinna och lite ilska till det!). Kommer uppdatera på bloggen när vi vet mer!

    Snygga taklampor förresten, vi har köpt nästan likadana som de tre bollarna men vi inväntar våra beställda soffor innan vi monterar dom!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
    Tack på förhand.
    Mvh//

    Hans-Åke på Aleka

    SvaraRadera