onsdag 7 december 2011

Besökt huset.

Ikväll har vi varit en sväng till huset. Mycket är färdig och resten börjar bli färdigt - ett helt gäng duktiga killar var igång när vi var där! På torsdag i nästa vecka har vi slutbesiktning - ofattbart!
Hade tänkt fota mycket men det var så mycket byggrejer mm. så det blev bara en bild. Får fota mycket mer när vi haft besiktningen!


Blev bara denna bilden idag - i taket var det inte rörigt ;-)  Här hänger våra lampor på hög höjd i ett vardagsrumshörn! Att hänga lampor i olika storlekar så här var ett tips från vår elektriker så att det "händer något" eftersom takhöjden i ytterkant är sådär 5 meter. Vi är så jätteglada för detta tips - blev så himla bra! Lamporna kopplas till dimer.

Elektrikern var i full gång med att montera lampor lite överallt ikväll men får som sagt återkomma med bilder.

4 kommentarer:

  1. Hej! Vad fint det blev med lamporna. Hoppas ni fick hållbara glödlampor isatt, för de ser inte så roliga ut att byta, hihi ;)Nu är det bara en vecka kvar för er. Vad fort det går. Jag tittade in hos er första gången i juli/augusti och sen dess har det gått undan må jag säga! Kommer ni att fira jul i huset? Kram

    SvaraRadera
  2. Jajamännsan(konstigt ser ordet ut!)- vi har satt LED-lampor i taket! Hoppas dom håller lääänge!
    Julen kommer inte att firas i nya huset, tyvärr - hinner inte med det utan våldgästar släkten istället ;-) ......dessutom jobbar jag hela julen! Den 27/12 kommer flyttbilen!
    Kramen

    SvaraRadera
  3. Snygga lampor! Vad kul att ni fått en elektriker som tänker steget längre, det är ju uppskattat!
    Inte länge kvar nu :-)
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  4. Hallå, nu tycker jag att du har legat lite på latsidan faster ;) Vill ju se lite bilder på hur allt blev tillslut!

    Kram Östraby

    SvaraRadera