torsdag 31 mars 2011

Besiktning väntar!

På lördag ska vårt "gamla" hus besiktigas av köparna. Känns nervöst, inte för att det skulle vara några fel utan för att jag på nåt vis är orolig för att dom skall ångra sig i sista stund. Dom har ju fortfarande ångertid - fram till måndag. Om allt är ok så ska vi öppna vår lilla champagneflaska på måndag!

Vi är i full gång med att leta efter ett tillfälligt boende eftersom vi måste lämna huset 15 juli och det nya ju inte på långa vägar är färdigt då. Under ca 5 månader måste vi ha någonstans att bo. Vi har ett par stycken på gång och väntar nu på besked från ett perfekt ställe ute på landet med plats för alla våra grejer och djur! Hoppas vi slipper leta mer - det är också nervöst att inte veta var vi skall bo!

Vi har nu i veckan hunnit skriva köpekontrakt på huset vi skall bygga. Eftersom vi ska bygga ett annat hus än det vi först hade bestämt oss för så måste processen tas om från början med kontrakt, nya ritningar och nytt bygglov. Ska förhoppningsvis gå ganska snabbt, säger säljaren på Vimmerbyhus. Vill börja bygga nu, eller helst igår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar