torsdag 31 mars 2011

Badrum

Vi (jag!) har lagt mycket tid på hur badrummen skall se ut. Tänk att det skall vara så svårt - men det finns ju så mycket att välja på! Dessutom är det ju ett annat hus vi kommer att bygga än det vi först bestämt oss för - bara att börja om från börja igen!
Vi har valt bort allt som ingår i badrummen och köper in själva istället - även om man bara får 70% avdrag från vad sakerna egentligen kostar.

Det vi är säkra på och faktiskt har bestämt oss för är en rund ångdusch från Hafa.



Möblerna är vi fortfarande mycket osäkra på. Har mest tittat på Swedbergs möbler, snygga och dyra. Men häromdagen var vi på IKEA i ett annat ärende och passade på att kika på deras saker. Vi blev mycket positivt överraskade måste jag säga! Deras serie GODMORGON är riktigt fin - rejäla, stabila med många kombinationsmöjligheter! Och dessutom mycket bra priser!

1 kommentar:

  1. Vi ska byta vårt ena badrum, det lilla som har en liten duschhörna. Ska faktiskt titta på Ikea också, bra att du nämnde det. Än så länge är vi bara på det stadiet där vi ska välja någon entreprenör, kollar runt lite. Sen måste man ju till banken....!! Kul att höra om husförsälningen. Lycka till! Kram Ann-Louise

    SvaraRadera