fredag 18 mars 2011

ÄNTLIGEN!!!

Äntligen, äntligen, äntligen!! Nu är vårt nuvarande hus sålt - skriver kontrakt på måndag!! Trodde aldrig denna dagen skulle komma men när huset kom ut till försäljning denna gången så gick det faktiskt snabbt!

Nu är det massor som ska fixas! Det som känns smått oroande är att vi måste hitta någonstans att bo från den 1 juli och ca 5 månader fram. Har lagt in en annons på Blocket och hoppas på tur.

Massor av saker att bestämma tills avropet skall göras, en hel del att rensa ut, sälja och slänga - måste nog börja skriva ner allt vi måste fixa! Vill komma igång men kan nog inte göra så mycket så här på en fredagskväll ;-) Men imorgon blir det besök på kakel o badrumsbutiker!

Det som också snarast måste göras är att få ändrat bygglovet eftersom vi ju ska bygga ett annat hus än det vi ursprungligen fått bygglov för. Då måste vi även vara säkra på färgerna vi vill ha på huset - det lutar mest åt att huset blir mörkgrått med rött tak men vi har även varit inne på vitt hus med rött tak. Tror dock att vitt blir för ömtåligt, allt syns på vitt, t.ex. syns ju alger och sånt mycket snabbare. Samtidigt är vitt himla fräscht! Inte lätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar