fredag 30 september 2011

Mer o mer växer upp inomhus!

För varje gång vi kommer till huset har det hänt nya saker, nu har det börjat komma väggar lite här och var. Våra byggare är superduktiga och noggranna och vi känner oss mycket nöjda och har fullt förtroende för dem!! Kommer att rekomendera dem till alla som behöver duktigt folk!
Känns så bra när dom kommer med förslag och säger vad dom tycker för vi är ju minst sagt amatörer när det gäller byggande och snickeri!


Här har det kommit upp en vägg in till vårt sovrum. I sovrummet är det normal takhöjd och ovanför blir det ett rejält utrymme för förvaring. Takluckan/uppgången blir i sovrummet och det har lagts golv däruppe som tål att gå på och el dras även dit. Härligt att få ett stort extra utrymme för förvaring!




Vänder man sig om och tittar åt andra hållet så börjar en vägg bli färdig där också! Alla väggar isoleras extra och sedan kommer spånplatta och ytterst gips.
Bakom denna vägg blir det kök. Börjar också komma rör för elen lite överallt.



 



Cederträ-entrén - igen!







Igår kom en stor bil från Willab Garden med vårt uterum. Det är ju mest glas men metallkonstruktionen är lackad i samma antracitgrå färg som huset.
Monteringen kommer att ske nästa helg - sedan har vi plötsligt ett uterum också och våra växter från förra uterummet kommer in där innan det blir för kallt ute!



Här ser man plattan som gjutits för uterummet.

På taket har alla takpannor lagts upp. Ser fram emot att få se vårt tegelröda tak färdigt!







Vi har också haft besök av en TV-man. Martin hade hoppats kunna ta de danska kanalerna via antenn men det funkar inte för berget skymmer för signalerna. Det gäller naturligtvis också för de svenska kanalerna så vi har fått tänka om och nu får det bli en parabol istället. De danska kanalerna får vi lösa den vägen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar