fredag 25 november 2011

Mera kök....och lite annat!

På bara ett dygn har det hänt mycket i köket! Vi är så nöjda med köket vi köpt från HTH - ekstommar och vita luckor i högtryckslaminat! Idag har också stenfirman varit och mätt upp för bänkskivorna som sedan dröjer 2 veckor innan de kommer och blir monterade. Tar alltså längre tid än som var sagt från början - är väl dock ok. eftersom det ju blir klart innan besiktningen.
En liten miss från vår sida var att vi inte tänkte på hur högt det är till taket även i köksdelen när vi beställde köksfläkt. Som väl var så hade vår duktige byggledare koll på läget innan den blev levererad så det blir en med annat rör upp och sedan måste en plåtslagare tillverka mer rör så att det räcker till upp till taket.





Innerdörrarna har kommit på plats - bara handtagen som fattas!







Klinkern i hallen är lagd - samma som i köket.











Vi är ju inte speciellt förtjusta i infällda takspottar så det blir det ingenstans. Men vi ville ha något i de tre uttag som gjorts i taket i vardagsrummet.  Nu har det monterats spottar där som inte är infällda och som kan riktas att belysa t.ex. kaminen och annat.

2 kommentarer:

  1. Nu är det ju inte så mycket kvar...! Det kommer att gå fort nu mot slutet. När är det planerat inflyttning? Ser jättefint ut!!
    Hälsningar Susanne

    SvaraRadera
  2. Ja, nu går det snabbt! Flyttbil bokad till 27 december! Vi får en dryg vecka att fixa lite själva med persienner mm.mm. innan flyttlasset går. Känns lite overkligt....men ska bli härligt att få ett eget hem igen efter 6 månader i "hyreshuset"!

    Zuzza

    SvaraRadera