söndag 7 augusti 2011

Vitvarorna bestämda


Vi har fortfarande semester och är i sommarhuset men ligger ändå inte på latsidan när det gäller bygget - tur att telefoner och internet finns!
Vi har lyckats bestämma oss för vad vi skall ha för vitvaror och har också fått offert. Har varit i Växjö och kikat på maskiner i butikerna - tittat, klämt o kännt o jämfört. Bästa offerten har vi fått av Gränsbygden utanför Markaryd och när vi är på hemmaplan igen skall vi köra dit och lägga den slutliga beställningen.
Alla vitvaror utom induktionshällen kommer från Husqvarna. Hällen är från Siemens.
Dessa grejer blir det:


Stor ångugn (74 liter) - har alla andra vanliga ugnsfunktioner också.


Micro i samma serie (Uniq) utan allt för många konstiga finesser som vi aldrig använder.


Induktionshäll från Siemens. Hela den rektangulära ytan kan utnyttjas - t.ex kan flera mindre kärl ställas på den delen. Vi har haft Siemens häll tidigare och det är en mycket tyst häll - många andra hällar väsnas en hel del.


Helt 100%-iga på vilket fläkt det blir är vi inte men förmodligen denna som också ingår i Husqvarnas Uniqserie och har samma design som övriga maskiner.


Diskmaskinen är helintegrerad och har många program och finesser. Jag gillar särskilt att det finns belysning inne i maskinen. En extra liten finess är att maskinen projicerar hur lång disktid som är kvar i valfri färg på golvet!


Kylen har också div. smarta egenskaper, t.ex. olika temperaturzoner för mer känsliga varor som kött och fisk.


Frysen har vi här.


Tvättmaskinen på 7 kg är en fröjd!


Även torktumlaren är på 7 kg.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar