tisdag 17 maj 2011

Avropet avklarat!

Nu ser det ut att ordna sig med vårt bygge och glädjen över projektet har kommit tillbaka!
Försäljningschefen på Vimmerbyhus blev inkopplad och hjälpte till att bringa reda i alla siffror bl.a. och igår kom han ner till Skåne och var behjälplig så att vi kunde göra vårt avrop tillsammans med vår säljare.
Det hela gick toppenbra!

För att snarast komma igång så måste vi ha spärrförbindelsen klar med banken. Fick snabbt en tid hos vår sk. personliga bankman (som är en kvinna!) idag för att få påskrivet papperet - men se det gick inte! Vi måste ha alla papper på byggkreditivet klara först och det ha vi ju inte alls - har bara muntligt besked! Önskar att någon hade berättat tidigare hur reglerna är!
V-hus påbörjar inte vår beställning innan dom har spärrförbindelsen i sin hand!
Vår bankkvinna ska försöka ordna detta ändå med V-hus.
I annat fall så blir det förmodligen inget alls som händer innan semesterstängningarna. Himla trist om allt blir försenat pga. av ett papper!

Helt säkra på att få huset levrerat innan semestern kan vi ändå inte vara för det är lååång leveranstid hos Elitfönster - kan alltså falla på det!
Vill ju få flytta in före nyår - men vi får väl se!

Vi valde bort kök, alla vitvaror och allt i badrummen. Det visade sig att Ballingslövkök visst hade fått ritningarna skickade till sig men dom hade inte koll på det och missade oss som kunder!
Senaste budet är att vi köper kök från HTH som har kommit med en bra offert. Vitvarorna vet vi ännu inte var vi köper - kanske via HTH eller någon annan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar