söndag 23 maj 2010

KÖK

Hemma och sjuk med havererad rygg - tur att vi har underbara elektriska Jensen-sängar så att man kan hitta bra läge!

Har ägnat eftermiddagen åt köksplanering! Från början var det sagt att det skulle bli kök från Tibro-kök och vi har också fått köksritning från dem. Men nu har Vimmerbyhus bytt leverantör till Ballingslöv! Enligt säljaren kan vi nog få Ballingslöv om vi vill - han skulle prata med huvudkontoret.
Känns/verkar som om Ballingslöv har mer att välja på än Tibro. Eftersom vi inte vill ha det enkla vita som ingår utan istället massiv ek så funderar jag på om inte tillägget hos Tibro kommer att bli hutlöst dyrt! Kanske lika illa hos B-löv!?

Har iallafall lagt ner några timmar på att rita och fundera över skåpsbredder, hurtsar, lådor mm. och placeringen av dom olika - inte lätt, definitivt inte lätt!
Visst kommer vi att få hjälp av köksplanerare när det är dags men känns ändå bra att vara hyfsat förberedd.

Är ju jätteviktigt att köket blir bra, det är ju inget man bara byter ut som man enkelt kan göra med en tapet man tröttnar på!
Är man sedan som jag en person med beslutsångest så är det inget lätt projekt!!



Ungefär så här tänker vi oss vårt kök - med dessa luckorna. Vi tänker dock inte ha spishällen i köksön utan vid väggen. Köksön blir en extra yta - perfekt för t.ex. bakning eller att duka upp maten på när man är många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar